אביר שירותי ביטחון אזרחיים
usarueshe

מדיניות פרטיות

  1. כללי
    חברת אביר שירותי ביטחון אזרחיים בע״מ (להלן: "החברה") מכבדת את פרטיותם של המשתמשים הנכנסים לאתר ו/או המשתמשים בשירותים השונים המוצעים במסגרתו. מטרת התנאים המפורטים במדיניות פרטיות זו, המהווים חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש, הנה לסקור, בין היתר, את האופן שבו משתמשת החברה במידע שנמסר לה על ידי המשתמשים באתר ו/או נאסף על ידה בעת השימוש באתר וכן את האופן שבו מבצע המשתמש שימוש בתוכן המצוי באתר ו/או אליו נחשף המשתמש באמצעותו.
  2. מידע שאנו אוספים
    אנו עשויים לקבל מידע אישי לגביך ממקורות שונים. אנו עשויים לאסוף מידע זה כאשר אתה מספק אותו באתר זה, בפלטפורמות המדיה החברתית שלנו ובסניפים שלנו. כאשר אתה מבקר באתר זה, אנו אוספים גם מידע מסוים ע"י אמצעים אוטומטיים, בשימוש בטכנולוגיות כמו קוקיס, רישומי שרתי אינטרנט ו- Web Beacons.
  3. מידע שהמשתמש מספק
    אתה עשוי לספק לנו מידע אישי במספר דרכים, כמו לדוגמא כאשר אתה משתתף בהצעה או בקידום מכירות, או כאשר אתה מבצע רכישה באתר. סוגי המידע האישי שאתה עשוי לספק לנו כוללים: פרטי קשר (כמו שם, כתובת מגורים, כתובת אי-מייל ומספר טלפון סלולארי או מספר טלפון אחר), גיל ותאריך לידה, שם משתמש וסיסמא, מין, פרטי תשלום (כגון מספר כרטיס אשראי לתשלום, תאריך תפוגה, כתובת מסירה וחיוב), תוכן שאתה מספק או מעלה לאתרי אינטרנט (כגון תמונות, קטעי וידאו, חוות דעת, מאמרים והערות).
  4. כיצד אנו משתמשים במידע?
    אנו עשויים להשתמש במידע שסיפקת כדי: לשלוח לך חומרים ו/או מידע לקידום מכירות או תקשורת מסוג אחר, בכפוף להסכמתך המוקדמת, כאמור בחוק, לספק לך שירותים, לעבד את התשלום שלך, ליצור ולנהל את חשבון האונליין שלך, להשיב לשאלותיך, לתקשר איתך, לתפעל, להעריך ולשפר את האתר ואת העסק שלנו, וכן למטרות שיווקיות וסטטיסטיות. כמו כן אנו עשויים להשתמש מידע בדרכים אחרות שעליהן נספק התראה ספציפית בזמן איסוף המידע.
  5. מידע שאנחנו אוספים באמצעים אוטומטיים וטכנולוגיות בהן אנו משתמשים
    כאשר אתה מבקר באתר זה, אנו אוספים מידע מסוים ע"י אמצעים אוטומטיים בשימוש בטכנולוגיות כדוגמת קוקיס, web server logs ו- web beacon. קוקיס, Web Server Logs ו-web beacon: קוקיס הן קבצי טקסט קטנים שאתרים שולחים למחשב שלך או למכשירים אחרים המחוברים לאינטרנט כדי לזהות באופן ייחודי את הדפדפן שלך או כדי לאחסן מידע או הגדרות בדפדפן שלך. הדפדפן שלך עשוי לומר לך כיצד להיות מיודע כאשר את מקבלת סוגים שונים של קוקיס וכיצד להגביל או לנטרל קוקיס מסוימים. עם זאת, אנא שים לב, שבלי קוקיס אולי לא תוכל להשתמש בכל המאפיינים של האתר שלנו. בשילוב עם קבלת מידע דרך קוקיס, שרתי האינטרנט שלנו עשויים לרשום פרטים כמו סוג מערכת ההפעלה שלך, סוג הדפדפן, דומיין והגדרות מערכת אחרות, כמו השפה שהמערכת שלך משתמשת בה, המדינה ואזור הזמן בו המכשיר שלך ממוקם. רישומי שרת האינטרנט יכולים לשמור מידע כמו כתובת של דף האינטרנט שקישר אותך לאתר שלנו וכתובת ה- IP של המכשיר שאתה משתמש בו כדי להתחבר לאינטרנט. כדי לשלוט בשרתי האינטרנט שאוספים את המידע, אנו עשויים למקם תוויות על דפי האינטרנט שלנו הנקראות web beacons - אלו הן הנחיות למחשב אשר מקשרות את דפי האינטרנט לשרתי אינטרנט מסוימים ולקוקיס שלהם.
  6. שירותי צד שלישי של מעבדי מידע וניתוחי מידע אינטרנטי
    אנו עשויים להשתמש בשירותי צד שלישי לניתוחי מידע אינטרנטי, כמו אלה של ADOBE ו-GOOGLE. ספקי השירות המנהלים שירותים אלה משתמשים בטכנולוגיות כמו קוקיס, web server logs ו-web beacons כדי לעזור לנו לנתח כיצד מבקרים משתמשים באתר. המידע הנאסף באמצעים אלה (כולל כתובת( IP נמסר לספקי השירות האלה, אשר משתמשים במידע כדי להעריך את השימוש באתר. אתה רשאי לבטל את היכולת של ADOBE לנתח את פעולות הדפדפן שלך באתר זה ע"י שינוי בהגדרות הדפדפן שלך. כדי לנטרל את הקוקי של ניתוח GOOGLE, חלק מהדפדפנים מעידים מתי קוקי נשלחת ומאפשרים לך לסרב לקוקיס על בסיס של אד-הוק של מקרה-פר-מקרה. הצדדים השלישיים מחויבים לשמור על פרטיות המידע. אנו עשויים להשתמש במידע שנאסף באמצעים אוטומטיים באתר זה כדי להעביר תוכן מותאם אישית עבור מחקר שוק, ניתוח מידע וניתוח מערכות, כמו לקבוע האם ביקרת אותנו כבר בעבר או האם אתה חדש באתר ולהסכמה עם ההתחייבויות החוקיות, המדיניות והתהליכים שלנו, כולל התאמה לסטנדרטים רלוונטיים בתעשייה ואכיפה של תנאי ההסכם והמכירה שלנו. אנו גם עשויים להשתמש במידע בדרכים אחרות לגביהן תימסר הודעה ספציפית בזמן האיסוף.
  7. מידע שאנו חולקים
    7.1. איננו מוכרים או חושפים בכל דרך אחרת מידע אישי שאנו אוספים עליך, למעט כפי שמתואר כאן. אנו עשויים לחלוק את המידע האישי שלך עם:
    7.1.1. הסניפים שלנו עבור המטרות המתוארות במדיניות פרטיות זו.
    7.1.2. ספקי שירות אשר מבצעים שירותים בשמנו בהסתמך על ההנחיות שלנו. אנו לא מאשרים לספקי שירות אלה להשתמש או לחשוף את המידע, למעט כפי שנדרש כדי לבצע שירותים בשמנו או כדי לעמוד בדרישות משפטיות. דוגמאות לספקי שירותים אלה כוללות ישויות המעבדות תשלומים בכרטיס אשראי, מבצעות הזמנות ומספקות אירוח שרת ושירותי שיווק דיוור ישיר. הספקים מחויבים לשמור על פרטיות המידע.
    7.1.3. שותפי צד שלישי אחרים בהסכמתך.
    7.2. בנוסף, אנו עשויים לחשוף מידע עליך:
    7.2.1. אם אנו נדרשים לעשות כן ע"י חוק או תהליך משפטי;
    7.2.2. לרשויות אוכפות חוק או לגורמי ממשל אחרים;
    7.2.3. כאשר אנו מאמינים שחשיפה היא הכרחית או נדרשת כדי למנוע נזק גופני או הפסד כספי או בקשר לחקירה של חשוד או הונאה למעשה או פעילות בלתי חוקית.
  8. הסכמה להסרה
    אתה רשאי להסיר כל הסכמה שהענקת לנו בעבר, או להתנגד בכל זמן על בסיס לגיטימי לעיבוד של המידע האישי שלך. אנחנו ניישם את ההעדפות שלך לעתיד בתוך פרק זמן סביר. תחת נסיבות מסוימות, הסרת הסכמתך לשימוש שלנו או חשיפת המידע האישי שלך יגרום לכך שלא תוכל לנצל חלק מהמוצרים או השירותים שלנו.
  9. סקירה, עדכון והתאמה של מידע אישי
    על פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981, הינך רשאי לעיין במידע אודותיך שאנו מחזיקים, לעדכן ולתקן חוסר דיוקים במידע האישי שלך ושהמידע יהיה חסום או מבוטל. הזכות לקבלת מידע אישי עשויה להיות מוגבלת במקרים מסוימים ע"י דרישות חוקיות. אתה רשאי לבקש לבחון, לשנות או לבטל את המידע האישי שלך ע"י יצירת קשר ושליחת אי-מייל לכתובת This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
  10. כיצד אנו מגנים על מידע אישי?
    אנו מתחזקים אדמיניסטרציה מתאימה, ואמצעים טכניים ופיזיים המתוכננים להגן על המידע האישי שסיפקת בפני הרס, אובדן, תיקון, כניסה, חשיפה או שימוש שנעשו בשגגה, שאינם חוקיים או מאושרים.
  11. קישורים לאתרים אחרים
    האתר שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים עבור נוחותך ועבור קבלת מידע. אתרים אלה עשויים להיות מתופעלים באופן עצמאי מאתנו. לאתרים מקושרים עשויות להיות הודעות או מדיניות פרטיות משלהם, שאנו מציעים בתוקף שתקרא במידה ואתה מבקר באתרים מקושרים כלשהם. אנו לא אחראיים לתוכן האתרים המקושרים, לשימוש בהם או לנהלי הפרטיות שלהם. איננו אחראים למידע שהעברת או העלית באתרים אחרים או שנאסף על ידי אתרים אלה.
  12. עדכונים למדיניות הפרטיות
    מדיניות הפרטיות עשויה להיות מעודכנת מדי תקופה בכדי לשקף שינויים בנהלי המידע האישי שלנו או בעקבות צרכים חוקיים. אנו נעדכן אותך בכתובת האימייל שמסרת לנו (אם מסרת) על כך שנערך שינוי כאמור ונעלה הודעה בולטת באתר שלנו כדי להודיע לך על שינויים מהותיים במדיניות הפרטיות שלנו.
  13. יצירת קשר
    במידה ויש לך שאלות או הערות לגבי מדיניות הפרטיות, או אם ברצונך שנעדכן מידע שיש לנו לגביך או לגבי העדפותיך, אנא צור קשר במייל לכתובת This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.