|
•
|
| אני חושב שהחברה שלי מנהלת רומן
|
bonbon |
|
|
Feb 24, 2010 | 13:35 |
|
|
שלום
אני חושד שחברתי מנהלת רומן, האם יש טעם להזמין בלש פרטי שיעקוב אחריה, אחרי הכול אנו חברים רק שנה. אני חושד בה בגלל שמצאתי ב- רנו שלה חולצה של גבר והיא לא חדשה!
האם זה שווה את ההשקעה, אני פשוט לא רוצה לפוצץ את זה אם יתברר שזה לא נכון...
מה בדרך כלל אנשים עושים?
|
|
|
|
|
|
•
|
| חשבת אולי לקחת אותה לבדיקת פוליגרף
|
shukimuk |
|
|
Apr 15, 2010 | 17:23 |
|
|
|
|
•
|
|
|
May 13, 2010 | 15:03 |
|
|
לשכור חוקר פרטי או לעשות את עבודה הבילוש לבד באמצעות ציוד מקצועי למעקב
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 28, 2010 | 00:25 |
|
|
ממש חשובה תזונה נכונה לבריאות.
Attached link:
חיטוב
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 27, 2010 | 09:27 |
|
|
שלום רב,
אנוכי אמא לתינוקת בת שנה.
בחודש הבא אתחיל להעסיק מטפלת שתשמור על הקטנה. כיצד אוכל לעקוב אחריה מבלי שהיא תשים לב לכך? (אינני רוצה ליצור אצלה תחושה שעוקבים אחריה..זה לא נעים)
האם יש אפשרות לשים מצלמות נסתרות שיעבירו אליי תמונות ישירות מהבית לפלאפון הנייד או למחשב האישי שלי בעבודה?
תודה,
יונה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 20, 2010 | 16:20 |
|
|
שלום
אני מנהל עסק קטן בו העובדים רושמים לעצמם את שעות העבודה. לאחרונה שמתי לב שלאחד מעובדי יש די הרבה שעות נוספות אך כל פעם שאני מסתובב ליד המשרד שלו הוא לא נמצא. כששאלתי אותו על זה הוא נתן לי כל מני תירוצים שהוא יצא בדיוק לאכול או היה בשירותים. איך אפשר לגלות האם העובד באמת עובד?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2010 | 11:26 |
|
|
אבי שלום,
כשמתעורר חשד בעובד ומתערער האימון בו נמליץ לבצע איסוף מידע ראשוני אודות התנהלותו ולפנות אלינו על מנת לבצע חקירה ולאמת או להזים(לשלול) את החשד.
ככלל בעיקר בעסקים קטנים ישנו אימון מלא וכמעט עיוור בעובדים שלעיתים מנצלים זאת לרעה
מומלץ תמיד לבצע בדיקה מקצועית ומבוססת ראיות בטרם נקיטת צעד כלשהו ובליווי ייעותץ משפטי על מנת למנוע נזק עתידי לעסק ותדמיתו.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 20, 2010 | 19:07 |
|
|
שלום,
בזמן האחרון אני שומע כל מיני רעשים כשאני מדבר בטלפון. התופעה מתרחשת גם בטלפון הנייד וגם במכשיר בבית. יש לי את הרושם שעוקבים אחרי ואין לי מושג מי ולמה. אני אזרח שומר חוק. אין שום סיבה שמשהו כזה יקרה. למי לפנות ומה לעשות כדי לשים קץ לסבל באופן מידי. אשמח לקבל עצות ועזרה בעניין. תודה.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2010 | 11:23 |
|
|
האזנות סתר הינן אסורות עפ"י חוק. אולם כפי הידוע לך אמצעי האזנה נמכרים בשוק הפרטי ונעשה בהם שימוש בלתי חוקי ע"י גורמים פרטיים.
במידה ויש חשד נמליץ לפנות למשרדינו לתיאום בדיקת האזנה בביתך הכוללת סריקת תדרים וסריקה פיסית של כל אמצעי ההאזנה הקיימים באמצעות מכשור מהמתקדם בעולם בתחום זה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| מנורת כדורגל בכל שולחן עבודה?
|
bonbon |
|
|
Jan 21, 2010 | 07:37 |
|
|
יכול להיות שמנורת כדורגל שהביא הבוס לכל אחד לשולחן העבודה, מאפשרת להחדיר בתוכה מצלמה נסתרת
על מנת לפקח על פעולותינו, האם עליי ללכת על ביצים במקרה כזה?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 21, 2010 | 11:21 |
|
|
שלום,
כיום בשל הטכנולוגיה המתקדמת ניתן להתקין מצלמות סמויות הכוללות מערכת הקלטה כמעט בכל אובייקט.
גולד העדשה אינו עולה על ראש סיכה ולכן גם נקרראות המצלמות: פינהול- ( ראש סיכה באנגלית)
על מנת לבדוק באם מדובר במצלמה סמוייה אם לאו , נמליץ לך ולחבריך לרכוש את הספייפיינדר( SPYFINDERׂ - מכשיר המאתר כל מצלמה סמויה בטווח של עד 15 מטר בואינו דורש כל ידע מקצועי בהפעלתו.
"אביר" הינה היבואנית של המכשיר בארץ , עלות המכשיר 400 ש"ח + דמי משלוח
|
|
|
|
|
|
|
|
|